Saint George Service KFT.

Bemutatkozás

A Bevagi Bt. 1997-ben alakult azzal a feltett szándékkal, hogy kielégítse a röszkei határátkelőt használó utazók valamint a röszkei lakosok vásárlási igényeit. Ekkor tevékenységi körünk nagykereskedelem és áruház üzemeltetés valamint vendéglátás volt. 

Ügyfeleink igényeinek növekedése miatt szolgáltatásainkat 2004-ben bővítettük, azóta is folyamatosan fejlődő gépjárműágazatunkat futómű-javítással, gumiszereléssel és értékesítéssel egészítettük ki.
2006-ban a precíz munkavégzéshez szükséges technikai eszközök helyigénye miatt telephelyváltozás történt, ekkor nyitottuk meg jelenlegi műhelyünket, ahol azóta is a legkorszerűbb eszközökkel szolgáljuk ki ügyfeleinket. Itt lehetőségünk adódott tehergépjármű parkoló létrehozására, valamint egy étterem megnyitására is, így a határmenti forgalom igényeinek teljesen meg tudtunk felelni.

2007-ben ügyfeleink kényelme érdekében megkezdtük autópálya-matrica értékesítési tevékenységünket röszkei telephelyünkön, valamint két új értékesítési pontot nyitottunk ugyanezen célból a nagylaki határátkelőhelyen. Utóbbi két üzletünkben lehetőséget biztosítottunk járműalkatrészek vásárlására is.

A Saint George Euro Service Kft. 2009-ben alakult, tevékenységi köre főként e-matrica valamint e-útdíj értékesítése.Ezen szolgáltatások napjainkban az utasforgalmi, szállítási szféra kulcsfontosságú ágazatát képezik.

Fontosnak tartjuk az országba érkező utasok Magyarországról alkotott véleményét, ezért irodáinkat nagy gonddal, odafigyeléssel alakítjuk ki. A határátkelő egyfajta megálló, itt igyekszik az utazó, szállító az országba érve elintézni a kötelező ügyeit, ezért fontos a jó helyen levő szolgáltatás, de mindenképpen a jó ár a legfontosabb, amit társaságunk garantál.

Saját irodáink Röszkén, Nagylakon, Gyulán találhatóak, emellett Európa több országában rendelkezünk szerződéses partnerekkel.