Saint George Service KFT.

Bemutatkozás

Cégcsoportunk első vállalkozása a Bevagi Bt. 1997-ben alakult azzal a feltett szándékkal, hogy kielégítse a röszkei határátkelőt használó utazók, valamint a röszkei lakosok vásárlási igényeit. Ekkor tevékenységi körünk nagykereskedelem és áruház üzemeltetés, valamint vendéglátás volt.

 

Ügyfeleink igényeinek növekedése miatt szolgáltatásainkat 2004-ben bővítettük, azóta is folyamatosan fejlődő gépjárműágazatunkat futómű-javítással, gumiszereléssel és értékesítéssel egészítettük ki. 

2006-ban a precíz munkavégzéshez szükséges technikai eszközök helyigénye miatt jelenlegi telephelyünkre költöztünk, ahol megnyitottuk műhelyünket, az akkori kornak megfelelő legkorszerűbb eszközökkel és szolgáltatásokkal. Itt lehetőségünk adódott tehergépjármű parkoló létrehozására, valamint egy étterem megnyitására is, így a határmenti forgalom igényeinek azóta is teljesen meg tudtunk felelni.

2007-ben ügyfeleink kényelme érdekében megkezdtük autópálya-matrica értékesítési tevékenységünket röszkei telephelyünkön, valamint további értékesítési pontot nyitottunk a nagylaki határátkelőhelyen, telephelyünkön lehetőséget biztosítottunk járműalkatrészek vásárlására is.

2009-ben a feladatok sokszínűsége és bővülése végett létrehoztuk a  Saint George Service Kft.-t, mely tevékenységi köre főként e-matrica, valamint e-útdíj értékesítése. Ezen szolgáltatások napjainkban az utasforgalmi, szállítási szféra kulcsfontosságú ágazatát képezik.
Saját irodáink Röszkén, Nagylakon találhatóak, de több partner ponttal rendelkezünk bel- és külföldön egyaránt.

2022-ben a változóban lévő vásárlói igényeket követve és az informatikai- technikai fejlődéssel haladva az Euvignette Services Kft. égisze alatt elkészítettük az EUVIS PAY nevű e-matrica értékesítési applikációnkat és később weboldalunkat is, ahol hazai és külföldi ügyfeleink is kényelmesen meg tudják vásárolni a magyarországi e-matricát. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy mielőbb integrálni tudjuk más országok elektronikus díjfizetésének lehetőségét  is a rendszerünkbe.

2023-ban sikeres pályázat útján feléptettük új műhelyünket, ahol a legmodernebb eszközökkel tudjuk elsősorban futómű beállítással, gumi szereléssel, javítással kiszolgálni ügyfeleinket. Eszközparkink és műhelyünk a személygépjárműveken alkalmas a fuvarozásban szereplő tehergépjárművek, kamionok ellátására is.
Szintén 2023-ban jelentős fejlesztéseket végeztünk a kamion parkoló vonatkozásában is, beléptető és fizetőrendszer kiépítésével, valamint új parkoló létrehozásával bővítettük a befogadóképességünket és ugyanebben az évben teljes mértékben felújítottuk éttermünket is, ahol a kor legmodernebb konyhájában készült ételeket és finomságokat fogyaszthatják kedves vendégeink.

Cégcsoportunk fontosnak tartja az országba érkező utasok Magyarországról alkotott véleményét, ezért szolgáltatásainkat nagy gonddal, odafigyeléssel alakítjuk ki. A határátkelő egyfajta megálló, itt igyekszik az utazó, szállító az országba érve elintézni a kötelező ügyeit, ezért fontos a jó helyen levő szolgáltatás, de mindenképpen a jó áron biztosított minőség a legfontosabb, amit társaságunk garantál.